Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Hoši z přípravky měli „víkendový dvojtrip“

31.01.2018 | Trenéři přípravek

Nejmenší dvě kategorie frýdlantských hokejových nadějí ročníku 2009 a 2010 + 2011 čekal po předlouhé turnajové pauze, způsobené plnou vytížeností domácí arény na začátku ledna, o víkendu 27. - 28. ledna turnajový nášup v podobě venkovního turnaje v Jablonci a nedělního turnaje v domácím prostředí. 

Turnaj Jablonec 27.1.

Mladší přípravka (ročník 2010/2011) sehrála první zápas proti domácímu soupeři v maximálním tempu, kdy se prosazovala obě mužstva do velkých šancí, a výsledek se přeléval z jedné strany na druhou. Těsná výhra frýdlantských borců o 2 góly je toho důkazem.  
Bez pauzy jsme nastoupily do druhého zápasu proti letos výborně hrajícímu soupeři z České Lípy. První třetinu a druhou třetinu jsme drželi ještě krok na nastolené vysoké tempo. Ve třetí třetině už frýdlantští nestačili tempu soupeře, a ten toho dokázal náležitě využít ve svůj prospěch.

Starší přípravka (ročník 2009) to měla přesně naopak. Na jablonecké junáky nestačila a doslala celkem slušnou lekci v produktivitě. Ale ani prohra rozdílem „o parník“ je nesrazila k zemi, a do druhého zápasu proti České Lípě šli borci se vztyčenou hlavou. Výsledkem byla výrazná výhra nad tradičním soupeřem.

Turnaj Frýdlant 28.1.

Hned další den a po krátké regeneraci se hned v neděli sešla „frýdlantská repre“ na domácím turnaji proti soupeřům z Varnsdorfu a Bílím Tygrům.
Před domácím publikem se všichni hráči chtěli vytáhnout, protože ochozy praskali ve švech  u obou hracích ploch a kdo nepřišel tak toho může jen litovat.

Nejmladší přípravka zvládla oba zápasy vítězně, ve výborném tempu a hlavně bez zbytečných chyb. Pochvalu si zaslouží celý tým, který svou bojovností, chutí do hry a neúnavným bruslením dělal radost nejen trenérůmJ

Ani na starší přípravce nebyl znát těžký sobotní turnaj, který ubral hodně sil. Hráči si poradili s oběma soupeři, brankáři dodali jistotu a celkovým výsledkem jsou dvě skvělé výhry nad těžkými soupeři.

Soupiska 2010+2011: Gólmani: Trojan a Janda, hráči: Závěta, Podhorský, Matějka, Křelina, Koťátková, Sekel, Froněk, Šturm, Kestner, Sršeň Tom, Sršeň Miki, Pavlík, Fůska

Soupiska 2009: Gólmani Cifra, Mauer a Novák, hráči: Novák Dominik a Mára, Čeněk, Piněvský, Hájek, Lilko, Rutkovski, Tůma a Zrůst.

Děkujeme všem fanouškům za neskutečnou podporu, která dodala na atraktivitě celého turnaje. Musíme pochválit i fanoušky soupeřů a vyzdvihnout zejména bubeníka Bílích Tygrů, který odvedl fantastickou práciJ.

Sportu zdar a frýdlantskému hokeji zvlášť.

Přijďte nás podpořit hned na další domácí turnaj v sobotu 3.2. od 9.00.

Trenéři mladší a starší přípravky J



 
Aktuální články
DISCO NA LEDĚ

Přijďte si užít večer plný zábavy, hudby a tance na ledu!

 
Víkendové veřejné bruslení

Poslední zimní bruslení se blíží! Připomínáme, že za necelý měsíc uzavřeme brány našeho  zimního stadionu.

 
HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

 
Frýdlantští hokejisté podlehli v prvním play off zápasu na hřišti Lomnice
 
Jsme v Play-Off
 
Škola bruslení pro dospělé
 
Školička bruslení pro nejmenší
 
Úterní dohrávka se vydařila
 
Informace k nadcházejícímu omezení provozu zázemí zimního stadionu
 
Rozjetí Gepardi přijeli do Frýdlantu
 
Výsledky
Muži | neděle 25.02.2024, 18:00
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
3:4 pp ()
 
Junioři | Sobota 20.01.2024
HC Jablonec nad Nisou - HC Frýdlant
11:2 ()
 
Dorost | Neděle 21.01.2024
HC Česká Lípa - HC Frýdlant
8:0 ()
 
Starší žáci | Sobota 02.12.2023
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
6:8 ()
 
Mladší žáci | sobota 09.12.2023, 12:30
HC Frýdlant - HC Jablonec nad Nisou
5:4 ()
 
 
© eSports s.r.o. & HC Frýdlant - kontakt: jech@hcfrydlant.org RSS