Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

TURNAJ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK

23.03.2019 | Víťa Kestner

Pro hráče mladší přípravky HC Frýdlant, kteří tuto sezónu odehráli 19 dvou-zápasů ve své kategorii proti soupeřům z Libereckého kraje, čekalo na závěr sezóny tzv. „Play-Off" v podobě jednodenního turnaje na našem zimním stadionu. Soupeři byli pozvání z různých koutů země a jeden z německých luhů a hájů. Přijeli: Bílí Tygři Liberec, Weisswasser/Niesky, HC Česká Lípa (pouze ročníky 2011) a nejdále to měl TJ Spartak Nové Město nad Metují.

Turnaj, co turnaj, byly to totiž turnaje dva, byly organizovány paralelně na dvou hracích plochách. První byl pro ročník 2011 a druhý pak pro ročník 2012 – 2015.  Ano, do boje jsme nasadili i hráče, který je narozen v roce 2015!!! Nutno dodat, že celý turnaj odehrál a moc si to užil.

Všechna utkání byla vyrovnaná a o výsledcích mnohdy rozhodovaly až závěrečné sekundy. Každý z týmů odehrál 4 utkání ve zkráceném časovém horizontu 2 x 15 minut čistého. Mezi zápasy byla chvilka k regeneraci a klukovským hrátkám, který každý tým využíval po svém. Starší kluci z Frýdlantu například za velkého smíchu namalovali trenérovi fousy... Proč fousy? Protože Play-Off. Když je totiž tato závěrečná část sezóny, tak mezi rituály velkých hokejistů patří zarůstání tváří plnovousy. A právě hráči HC Frýdlant se nechali takovými vousy „zarůst". Foto v galerii.

Pro každého hráče na závěr turnaje čekala medaile a pohár pro tým. Každičký, kdo se tohoto turnaje účastnil si ovšem odnesl i  dárkovou igelitovou tašku s dárečky od našich skvělých sponzorů a rodičů, kterým tímto patří velký dík.

Sponzory tohoto ročníku byli: TUL – Technická univerzita v Libereci, Lázně Libverda a.s., Silnice LK a.s., Potraviny Pacholík - Raspenava, Střída Sport, TREVOS a.s., Magna Exteriors (Bohemia) s.r.o.,

Obrovský díky patří maminkám za napečené dobroty a pomoc s výdejem výborných obědů, které pro děti a trenéry připravil Catering Bohemia – Petr Jireček. Nesmím také zapomenout na tatínky a jejich pomoc s přípravou ledu a mantinelů.

Pro nás trenéry – Martinu, Stříťu, Ivoše, Trojánka, Petra, Honzu, Dana, Láďu Š. a Vítka budiž odměnou ten obrovský pokrok všech hráčů do jednoho v bruslení, práci s pukem, střelách „pod víko" a dalších, který za tuto sezónu všichni bez rozdílu udělali. V jednu chvíli měl HC Frýdlant na ledové ploše ve 3 týmech celkem 35 hráčů + 3 gólmany a to podle mě je výborné číslo pro tuto kategoriiJJ.

 

Co říci závěrem? Tak zase za rok a hokeji ZDAAAAR

 

Víťa Kestner

 
Aktuální články
DISCO NA LEDĚ

Přijďte si užít večer plný zábavy, hudby a tance na ledu!

 
Víkendové veřejné bruslení

Poslední zimní bruslení se blíží! Připomínáme, že za necelý měsíc uzavřeme brány našeho  zimního stadionu.

 
HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

 
Frýdlantští hokejisté podlehli v prvním play off zápasu na hřišti Lomnice
 
Jsme v Play-Off
 
Škola bruslení pro dospělé
 
Školička bruslení pro nejmenší
 
Úterní dohrávka se vydařila
 
Informace k nadcházejícímu omezení provozu zázemí zimního stadionu
 
Rozjetí Gepardi přijeli do Frýdlantu
 
Výsledky
Muži | neděle 25.02.2024, 18:00
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
3:4 pp ()
 
Junioři | Sobota 20.01.2024
HC Jablonec nad Nisou - HC Frýdlant
11:2 ()
 
Dorost | Neděle 21.01.2024
HC Česká Lípa - HC Frýdlant
8:0 ()
 
Starší žáci | Sobota 02.12.2023
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
6:8 ()
 
Mladší žáci | sobota 09.12.2023, 12:30
HC Frýdlant - HC Jablonec nad Nisou
5:4 ()
 
 
© eSports s.r.o. & HC Frýdlant - kontakt: jech@hcfrydlant.org RSS