Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Juniorka zvítězila po obratu v poslední třetině

23.10.2016 | Martin Klečka

HC Frýdlant - Stadion Nový Bydžov 5:3 (1:1,0:2:0).

Již před zápasem bylo jasné, že půjde o velice těžké utkání. Vždyť hostující tým Stadion Nový Bydžov vládl  lize juniorů KH kraje s plným počtem bodů a  impozantním skóre 21:3. Také od začátku zápasu se hrál rychlý hokej a to z obou stran.  Favorita z Nového Bydžova jsme však zaskočili již na začátku 5. minuty, kdy skóre otevřel Michal Burdys. Soupeř však neskládal zbraně a zvláště jeho první lajna nám dělala velké problémy. Však také po její kombinaci hosté v 9.minutě vyrovnali. Šance ke skórování se střídaly na obou stranách, ale stav se neměnil.  A to i díky  skvělému výkonu našeho gólmana Jirky Jiránka, který se opět postavil mezi tyče. Stavem 1:1 tedy skončila první třetina.

Druhá třetina nezačala pro nás šťastně. Než jsme se  stačili rozkoukat, po další skvěle sehrané kombinaci první lajny hostů jsme inkasovali podruhé. Dále se pak  hrál stále rychlý a bojovný hokej, při kterém však docházelo k soubojům, které byly na hranici, avšak rozhodčím nastavený metr nebyl nijak čitelný, neboť některé trestal, jiné ponechával bez povšimnutí. Je třeba poznamenat, že takto  byl trestán  převážně náš tým.  Hra v oslabení nás vyčerpávala. Po jednom z těchto oslabení, když už jsme hráli v plném počtu, ale zůstali jsme uzamčeni v našem pásmu, jsme dostali góĺ třetí. Opět po vyšachování  naší obrany první lajnou hostů, kdy zmíněným gólem završil svůj hattrick  hráč s číslem 17 Josef Šimůnek. Ani za tohoto velmi nepříznivého stavu 1:3 jsme se nevzdávali a stále bojovali. I když kolikrát bojovnost převládala nad hokejovostí, byli jsme iniciativnější než hostující tým, z čehož pramenily naše šance, bohužel se skóre ve druhé třetině už v náš prospěch neměnilo

Do třetí jsme vstoupili odhodlaně s tímto stavem něco udělat .  Zatlačili jsme místy soupeře až před jeho bránu a vytvořili si další šance. Soupeř chodil do rychlých protiútoků, ale v bráně nás držela opora, bezchybný Jirka Jiránek. Naši chlapci nepřestávali bojovat a to se vyplatilo. V rozmezí 50. až 57. minuty jsme skórovali  čtyřikrát a dokonali tak velký obrat na 5:3. Postupně se o zmíněné branky podělili: Tomáš Janda, Petr Doubek, dvougólový Michal Burdys a Tomáš Němeček. Za svůj bojovný výkon si toto vítězství všichni kluci zasloužili. Sobotní utkání také ukázalo, že se nemusíme spoléhat pouze na jednu údernou lajnu, jako většina týmů v Krajské lize, ale máme tři vyrovnané pětky, kdy každá z nich je schopná rozhodnout zápas.  A  opět je třeba vyzvednout výkon gólmana. Zatím ve všech utkáních nás brankář podržel, a to se mezi tyčemi vystřídali všichni tři, kteří jsou zapsáni na soupisku letošní juniorky.

HC Frýdlant:Jiránek Jiří – Balabán Petr. Folda Jiří , Oszi Ondřej,Němeček Tomáš Doubek Petr ,Slavík Tomáš – Dlouhý Jan, Janda Tomáš, Kunst Jakub, Beran Petr, Křížek Vladimír, Beran Jiří,  Novotný Jiří, Kouba Pavel, Burdys Michal



 
Aktuální články
DISCO NA LEDĚ

Přijďte si užít večer plný zábavy, hudby a tance na ledu!

 
Víkendové veřejné bruslení

Poslední zimní bruslení se blíží! Připomínáme, že za necelý měsíc uzavřeme brány našeho  zimního stadionu.

 
HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

 
Frýdlantští hokejisté podlehli v prvním play off zápasu na hřišti Lomnice
 
Jsme v Play-Off
 
Škola bruslení pro dospělé
 
Školička bruslení pro nejmenší
 
Úterní dohrávka se vydařila
 
Informace k nadcházejícímu omezení provozu zázemí zimního stadionu
 
Rozjetí Gepardi přijeli do Frýdlantu
 
Výsledky
Muži | neděle 25.02.2024, 18:00
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
3:4 pp ()
 
Junioři | Sobota 20.01.2024
HC Jablonec nad Nisou - HC Frýdlant
11:2 ()
 
Dorost | Neděle 21.01.2024
HC Česká Lípa - HC Frýdlant
8:0 ()
 
Starší žáci | Sobota 02.12.2023
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
6:8 ()
 
Mladší žáci | sobota 09.12.2023, 12:30
HC Frýdlant - HC Jablonec nad Nisou
5:4 ()
 
 
© eSports s.r.o. & HC Frýdlant - kontakt: jech@hcfrydlant.org RSS