Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Juniorka podlehla Jaroměři na nájezdy

08.10.2016 | Martin Klečka

HCM Jaroměř - HC Frýdlant 3:2 SN (2:1,0:0,0:1)

Do utkání jsme vstoupili velice vlažně, což způsobilo, že nás dostávali domácí často pod tlak. Několikrát se vyznamenal svými zákroky Jirka Jiránek, ovšem v 11. minutě kapituloval. V té době se zápas odehrával hlavně v naší obranné třetině. Jelikož nedošlo z naší strany ke změně hry a hráči se nevyburcovali k agresivnější hře, měl zápas stále stejný obraz a došlo k tomu, že jsme v 17. minutě inkasovali podruhé.  Stav se však měnil  na konci 18.minuty,  naštěstí  v náš prospěch, kdy po jedné z ojedinělých akcí skóroval Tomáš Janda po přihrávce Jakuba Šimůnka.

Do druhé třetiny jsme tedy nastoupil pouze s jednogólovým mankem, se kterým byli všichni odhodláni něco udělat. Bohužel,  pohled na led ukazoval stále stejný obraz. Domácí nás přehrávali a    “ Jířa “ v bráně čaroval.  Hlavně předvedl několik těžkých zákroků během našeho oslabení 5:3 na samém konci druhé třetiny, kdy se také vytáhli i bránící hráči v poli. Tento moment nás nakopnul, takže následně začátkem třetí třetiny se začal hrát konečně hokej také z naší strany.  Začali jsme bruslit, hrát agresivně a z toho také vyplynuly naše šance a chyby  domácích. Při hře 4:4 ujel ve 45.minutě Petr Beran a srovnal skóre. V těchto chvílích jsme domácí přehrávali,  nestačili našemu tempu, z čehož vyplynuly také jejich fauly a naše dvě po sobě jdoucí přesilové hry. Ačkoliv jsme si vypracovali řadu šancí a cinkaly dokonce i tyče, skórovat se nám nepodařilo.  Poté jsme opět nepochopitelně přestali hrát ten hokej, který jsme předváděli prvních deset minut třetí třetiny, a byli jsme zatlačeni domácími do obrany.  

Stejný stav skóre i obraz hry vydržel až do konce třetí třetiny i prodloužení.  Brankář Jiránek se překonával, hráči urputně bránili, a to i za cenu posunutí brány. Takže ve 4.minutě prodloužení  jeli domácí trestné střílení. “ Jířa“ opět podržel a následovaly samostatné nájezdy. V těchto se podařilo skórovat pouze domácím a to až ve třetí sérii, kdy nájezd proměnil hráč Aleš Hlavnička, č.13, který tím dovršil také svůj hattrick. Kromě daného  hattricku je nutné vyzdvihnou výkon také již několikrát zmiňovaného Jirky Jiránka, který se největší mírou  zasloužil o bod, který z Jaroměře vezeme, a to svými 45, převážně skvělými, zákroky.

Sestava: Jiránek Jiří – Němeček Tomáš, Folda Jiří,  Beran Petr,  , Oszi Ondřej, Šimůnek Jakub, Slavík Tomáš– Špinka Michal, Janda Tomáš, Kunst Jakub, Beran Jiří, Doubek Petr, Šimůnek Jiří, Burdys Michal, Křížek Vladimír, Dlouhý Jan

 
Aktuální články
DISCO NA LEDĚ

Přijďte si užít večer plný zábavy, hudby a tance na ledu!

 
Víkendové veřejné bruslení

Poslední zimní bruslení se blíží! Připomínáme, že za necelý měsíc uzavřeme brány našeho  zimního stadionu.

 
HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

HC Frýdlant poražen v prodloužení: Ztráta, která znamená vyřazení z play-off.

 
Frýdlantští hokejisté podlehli v prvním play off zápasu na hřišti Lomnice
 
Jsme v Play-Off
 
Škola bruslení pro dospělé
 
Školička bruslení pro nejmenší
 
Úterní dohrávka se vydařila
 
Informace k nadcházejícímu omezení provozu zázemí zimního stadionu
 
Rozjetí Gepardi přijeli do Frýdlantu
 
Výsledky
Muži | neděle 25.02.2024, 18:00
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
3:4 pp ()
 
Junioři | Sobota 20.01.2024
HC Jablonec nad Nisou - HC Frýdlant
11:2 ()
 
Dorost | Neděle 21.01.2024
HC Česká Lípa - HC Frýdlant
8:0 ()
 
Starší žáci | Sobota 02.12.2023
HC Frýdlant - HC Lomnice nad Popelkou
6:8 ()
 
Mladší žáci | sobota 09.12.2023, 12:30
HC Frýdlant - HC Jablonec nad Nisou
5:4 ()
 
 
© eSports s.r.o. & HC Frýdlant - kontakt: jech@hcfrydlant.org RSS